Regisztráció

Kötelezően kitöltendő mezők*

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye  igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.


A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk! 

 


Üzemeltetői adatok

Cégnév: Fer-Vill Kft

Székhely: 1107 Budapest, Fertő u. 14.

Levelezési cím: 1701 Budapest, Pf. 72.

Adószám: 10965632-2-42

Cégjegyzék szám: Cg. 01-09-364316

Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Szerződés nyelve: Magyar 

Elektronikus elérhetőség: info@fer-vill.hu


Ügyfélszolgálat: 1107 Budapest, Fertő u. 14.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-17:00

                        Szo: 9:00-13:00

Telefonos elérhetőség: 06-1-264-2044Megvásárolható termékek

 

Termékeink autóipari felhasználásra, 6-12-24V-os rendszerekhez használhatóak!

 

Beszerelésük speciális szaktudást igényel!


- Indítómotorok és generátorok, új illetve felújított kivitelben
- Indítómotorok és generátorok alkatrészei
- Kormánykapcsolók, gyújtás kapcsolók, jeladók, gyújtásmodulok, gyújtó trafók
- Izzók, relék, biztosítékok általános és speciális kivitelűek is!
- Ablakemelők, központi zárak, riasztók
- Autóvillamossági szerelési segédanyagok (saruk, vezetékek, kötegelők, stb.)Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben  szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.


A termékekre vonatkozóan megjelenített árak magyar forintban értendők, és tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.


Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! 


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A termék a megrendeléskor érvényes árakon kerül számlázásra.


Rajtunk kívülálló hibákért (legyen az nyomdai vagy technikai) felelősséget nem vállalunk!


A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!


Egyes cseredarabhoz kötött termék megvásárlásakor betétdíjat számíthatunk fel. A cseredarab visszajuttatása esetén (ha megfelel a cseredarab a visszavételi követelményeknek) a teljes betétdíj összeg visszafizetésre kerül. A cseredarab visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli. A cseredarabot eljuttathatja személyesen, vagy postán ügyfélszolgálatunk címére (1107 Budapest, Fertő u. 14.) illetve személyesen a következő átvételi pontokra.


Fer-Vill Kft. Budapest 1107 Budapest, Fertő utca 14.

Fer-Vill Kft. Miskolc

3531 Miskolc, Csillag u. 18/a. 

Fer-Vill Kft. Nyíregyháza

4400 Nyíregyháza, Debreceni út 107.

Fer-Vill Kft. Szeged

6723 Szeged, Pulz utca 33.

Fer-Vill Kft. Pécs
7630 Pécs Engel János József u. 1/2.


A portósan vagy utánvétellel küldött csomagokat nem vesszük át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak! A személyesen leadott cseredarab esetén az elbírálás után azonnal, postán érkezett cseredarab esetén az átvételtől számított 2 munkanapon belül visszafizetjük a betétdíj összegét.


A cseredarabok visszavételi követelményei:

- A készülék nem lehet törött, sérült vagy hiányos,

- A készülék nem lehet után gyártott,

- A megvásárolt készülékkel csereszabatosnak kell lennie (felszerelhetőség, teljesítmény).A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik  8-17 óráig. A tárgynapon 15 óráig beérkező rendelést még ugyanazon a napon feldolgozzuk. A megrendelés leadására ezen időponton kívül is van lehetőség, de feldolgozásra, csak a leadást követő első munkanapon kerül sor.


Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben vagy telefonon visszaigazolja a beérkezett rendelést. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 24-48 órán belül.Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba. A termék mellett található törlés gombra kattintva törölheti a kosárból a terméket. A termék mennyiségét is módosíthatja, amelyet a mennyiség mellett megjelenő frissítés gombbal tud érvényesíteni.


2. Amennyiben szeretné megrendelni a kosár tartalmát, akkor ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát és válassza a „megrendelem” gombot.


3. Szállítási/fizetési mód kiválasztása. 


4. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása (Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni, azonban a megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!)* 
Megjegyzést is küldhet a megrendelésével kapcsolatban (pl.: szállítással kapcsolatos egyéb információk).


5. Az adatok megadását követően a "rendelés leadása" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését.


6. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. 


Külön felhívjuk tisztelt megrendelőink figyelmét, hogy a telefonszám, vagy az e-mail cím pontatlan megadása, vagy hiánya meghiúsíthatja a kapcsolatfelvételt, és a megrendelés teljesítését. Adott e-mail címhez, vagy postafiókjához  tartozó tárhely telítettsége szintén okozhat értesítési problémát. Az e-mail-ben történő visszaigazolás 48 órán belül meg kell, hogy történjen.


*A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és  számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie. A megrendelt termék díjának fizetésének módjai

A megrendelt termékeket személyes átvétel esetén, az átvételi ponton készpénzzel fizetheti.


Házhoz szállítás esetén, a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell készpénzben fizetni. A fizetendő végösszeg minden költséget tartalmaz.


Amennyiben átutalással szeretne fizetni, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink rendelkezésre állnak. Átutalásos fizetés esetében a fizetendő összeg bankszámlánkra történő megérkezése után az árut a következő munkanapon küldjük el.Átvételi és házhoz szállítás, információk

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban online elfogadni! Külföldi megrendelés esetén vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.


A csomagok átvétele/kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közöttiidőszakban. Ettől eltérő időpontban is van lehetőség átvételre, a lehetőségekről kérjük, egyeztessen a megrendelés leadása előtt.


Személyes átvétel a következő pontokon lehetséges:


Fer-Vill Kft. Budapest

1107 Budapest, Fertő u. 14.

Fer-Vill Kft. Pécs

7630 Pécs, Engel János József u. 1/2.

Fer-Vill Kft. Miskolc

3531 Miskolc, Csillag u. 18/a. 

Fer-Vill Kft. Nyíregyháza

4400 Nyíregyháza, Debreceni út 107.

Fer-Vill Kft. Szeged

6723 Szeged, Pulz utca 33.


Házhoz szállítás esetén, amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon,  szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Futár partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft és a Magyar Posta Zrt.Házhoz szállítás díjszabása


A házhoz szállítás díja GLS-el:


0-30000 Ft között               2286 Ft

30000 Ft felett                   ingyenes

A csomagok feladása a 14:00ig beérkező rendelések esetén még aznap megtörténik. 

 

Házhoz szállítás költsége MPL-el:

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: 990 Ft/db + 3000 Ft/db kezelési költség. (a megadott címhez legközelebb eső csomagpontra irányítjuk a csomagot)

Háznál történő képbesítés esetén 1990 Ft/db postaköltség + 3000 Ft/db kezelési költség. 

A csomagok feladása legkésőbb 1 héten belül várható.


A vásárlási összeghatár és a szállítási díj bruttó árak. 

 

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A számlát és az esetleges garancia levelet a csomag tartalmazza.  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv  felvételét és ne vegye át a csomagot.  Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!Reklamáció, panaszkezelés

Panaszát a következő elérhetőségeinken teheti meg:


Ügyfélszolgálat: Fer-Vill Kft.1107 Budapest, Fertő u.14.

Nyitva tartás: H-P 8:00-17:00

                        Szo: 9:00-13:00

Telefonos elérhetőség: 06-1-264-2044/128 mellék

E-mail: info@fer-vill.hu


Felmerülő panaszát amennyiben lehet azonnal, helyben orvosoljuk, illetve rövid határidővel megoldjuk.


Panasza esetén lehetősége van a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes  békéltető testülethez fordulni.

 

 

 

Békéltető testületek listája:

 

 

 

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

 

Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-500

 

Fax száma: (76) 501-538

 

Név: Mátyus Mariann

 

E-mail cím: bkmkik@mail.datanet.hu;

 

 

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.

 

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

 

Telefonszáma: (72) 507-154

 

Fax száma: (72) 507-152

 

Név: Dr. Bodnár József

 

E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;

 

 

 

Békés Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 5601 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

 

Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775

 

Fax száma: (66) 324-976

 

Név: Dr. Bagdi László

 

E-mail cím: bmkik@bmkik.hu;

 

 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

 

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

 

Fax száma: (46) 501-099

 

Név: Dr. Tulipán Péter

 

E-mail cím: kalna.zsuzsa@bokik.hu;

 

 

 

Budapesti Békéltető Testület

 

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

 

Telefonszáma: (1) 488-2131

 

Fax száma: (1) 488-2186

 

Név: Dr. Baranovszky György

 

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu;

 

 

 

Csongrád Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

 

Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék

 

Fax száma: (62) 426-149

 

Név: Dékány László, Jerney Zoltán

 

E-mail cím: bekelteto.testulet@csmkik.hu;

 

 

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

 

Telefonszáma: (22) 510-310

 

Fax száma: (22) 510-312

 

Név: Kirst László

 

E-mail cím: fmkik@fmkik.hu;

 

 

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

 

Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217

 

Fax száma: (96) 520-218

 

Név: Horváth László

 

E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu;

 

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

 

Telefonszáma: (52) 500-749

 

Fax száma: (52) 500-720

 

Név: Dr. Hajnal Zsolt

 

E-mail cím: info@hbkik.hu;

 

 

 

Heves Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.

 

Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.

 

Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék

 

Fax száma: (36) 323-615

 

Név: Pintérné Dobó Tünde

 

E-mail cím: tunde@hkik.hu;

 

 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.

 

Telefonszáma: (56) 510-610

 

Fax száma: (56) 370-005

 

Név: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit

 

E-mail cím: kamara@jnszmkik.hu;

 

 

 

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

 

Telefonszáma: (34) 513-010

 

Fax száma: (34) 316-259

 

Név: Dr. Rozsnyói György

 

E-mail cím: kemkik@kemkik.hu;

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a

 

Telefonszám: (32) 520-860

 

Fax száma: (32) 520-862

 

Név: Dr. Pongó Erik

 

E-mail cím: nkik@nkik.hu;

 

 

 

Pest Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. 2. em. 240.

 

Telefonszáma: (1)-269-0703

 

Fax száma: (1)-269-0703

 

Név: dr. Csanádi Károly

 

E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

 

Honlap cím: www.panaszrendezes.hu

 

 

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.

 

Telefonszáma: (82) 501-000

 

Fax száma: (82) 501-046

 

Név: Dr. Novák Ferenc

 

E-mail cím: skik@skik.hu;

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

 

Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180

 

Fax száma: (42) 311-750

 

Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin

 

E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu;

 

 

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

 

Telefonszáma: (74) 411-661

 

Fax száma: (74) 411-456

 

Név: Mátyás Tibor

 

E-mail cím: kamara@tmkik.hu;

 

 

 

Vas Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

 

Telefonszáma: (94) 312-356

 

Fax száma: (94) 316-936

 

Név: Dr. Kövesdi Zoltán

 

E-mail cím: pergel.bea@vmkik.hu

 

 

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.

 

Telefonszáma: (88) 429-008

 

Fax száma: (88) 412-150

 

Név: Dr. Óvári László

 

E-mail cím: vkik@veszpremikamara.hu

 

 

 

Zala Megyei Békéltető Testület

 

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.

 

Telefonszáma: (92) 550-513

 

Fax száma: (92) 550-525

 

Név: dr. Koczka Csaba

 

E-mail cím: zmbekelteto@zmkik.hu

 

 

 

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

 

 

 

Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

 

 

 

A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli. Ennek keretében köteles válasziratát megküldeni a békéltető testület számára és a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani. Amennyiben a vállalkozás székhelye vagy telephelye nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, a vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.Garancia

Termékekre gyártótól függetlenül 12 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. 


Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket/alkatrészt közvetlenül webáruházunk ügyfélszolgálati címére kell visszaküldeni a 1107 Budapest, Fertő u. 14. címre. A portósan vagy utánvétellel küldött csomagokat nem vesszük át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak! 


Nem vállalunk garanciát a következő esetekben: természetes kopás, sérülés, átalakítás, szakszerűt­len beszerelés és használat, versenycélú felhasználás.

 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a  megrendelt termék kézhez vételétől számított  8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.


Kizárólag sérülésmentes, be nem szerelt, hiánytalan és tiszta csomagolású termék esetén térítjük vissza a vételárat. ( Szállítási díjat nem! )Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni  a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik,  a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!


A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).


A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.Adatkezelés

Az webáruház használata során a Fer-Vill Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem  adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Fer-Vill Kft. alvállalkozója (pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Fer-Vill Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Fer-Vill Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Fer-Vill Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.


Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@fer-vill.hu e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Fer-Vill Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.


A cookie (süti) használata

 

A cookie egy olyan adatcsomag, amely az oldal böngészése során jön létre, és amelyet  a felhasználó számítógépe tárol. A webáruház böngészése folyamán

technikai információk kerülnek rögzítésre, melyek szükségesek az oldal helyes működéséhez, a felhasználói élmény növeléséhez.

 

 

 

A cookie-t bármikor törölheti számítógépéről, illetve amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban.

 

A cookie böngészőjében történő letiltásához vagy törléséhez további segítségért forduljon a böngésző program gyártójához.

 

 

 

A cookie-k böngészőben való tiltásával tudomásul veszi, hogy az oldal működése nem lesz teljes értékű, bizonyos elemei részben vagy egyáltalán nem működnek.

1. BEVEZETÉS


A Fer-vill kft (a továbbiakban: Adatkezelő) tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre.


Az Adatkezelő adatai: Fer-vill Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-364-316
Székhely: 1107 Budapest Fertő utca 14.
Adószám: 10965632-2-42


Az Adatkezelő a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos magyar és európai jogszabályoknak és etikai elvárásoknak eleget téve kezeli, minden esetben megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a megfelelő biztonságos adatkezeléshez szükségesek.


A jelen szabályzat a következő hatályos jogszabályok figyelembevételével készült:

 

- 1995. évi CXIX. tv. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről

 

- 2001. évi CVIII. tv. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

 

- 2008. évi XLVIII. tv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól

 

- 2011. évi CXII. tv az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

 

- 2016/679/EU Rendelet (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről

 

Az Adatkezelő vállalja a jelen szabályzat egyoldalú betartását és kéri – honlapján elérhető közleményben - , hogy ügyfelei is fogadják el a szabályzat rendelkezéseit. Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatát megváltoztassa. Amennyiben a szabályzat módosítására sor kerül, úgy annak aktualizált szövegét nyilvánosan közzéteszi.

 

 

2. ÉRTELMEZŐ RENDELKEZÉSEK

 
Szabályzatunkban az adatvédelmi szakkifejezések a következő jelentéssel bírnak:

 

adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

 

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely szerződés alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is - adatok feldolgozását végzi;

 

adatfelelős: az a közfeladatot ellátó szerv, amely az elektronikus úton kötelezően közzéteendő közérdekű adatot előállította, illetve amelynek a működése során ez az adat keletkezett;

 

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

 

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja;

 

adatközlő: az a közfeladatot ellátó szerv, amely - ha az adatfelelős nem maga teszi közzé az adatot - az adatfelelős által hozzá eljuttatott adatot honlapon közzéteszi;

 

adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából; - adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

 

adattörlés: az adat felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállítása többé nem lehetséges;

 

adatvédelmi incidens: személyes adat jogellenes kezelése vagy feldolgozása, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés.

 

adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;

 

bűnügyi személyes adat: a büntetőeljárás során vagy azt megelőzően a bűncselekménnyel vagy a büntetőeljárással összefüggésben, a büntetőeljárás lefolytatására, illetve a bűncselekmények felderítésére jogosult szerveknél, továbbá a büntetés-végrehajtási szervezeténél keletkezett, az érintettel kapcsolatba hozható, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adat;

 

EGT-állam: az Európai Unió tagállama és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más állam, továbbá az az állam, amelynek állampolgára az Európai Unió és tagállamai, valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban nem részes állam között létrejött nemzetközi szerződés alapján az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgárával azonos jogállást élvez;

 

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy;

 

harmadik ország: minden olyan állam, amely nem EGT-állam;

 

harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;

 

hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;

 

kötelező szervezeti szabályozás: több országban, de köztük legalább egy EGT-államban is tevékenységet folytató adatkezelő vagy adatkezelők csoportja által elfogadott és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) által jóváhagyott, az adatkezelőre vagy adatkezelők csoportjára nézve kötelező belső adatvédelmi szabályzat, amely a harmadik országba történő adattovábbítás esetén a személyes adatok védelmét az adatkezelő vagy adatkezelők csoportjának egyoldalú kötelezettségvállalása útján biztosítja;

 

közérdekből nyilvános adat: a közérdekű adat fogalma alá nem tartozó minden olyan adat, amelynek nyilvánosságra hozatalát, megismerhetőségét vagy hozzáférhetővé tételét törvény közérdekből elrendeli;

 

különleges adat:

 

a) a faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat,

 

b) az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat;


nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;

 

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

 

tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatának kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adat törlését kéri;

 

a) a faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat,

 

a) a faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat,

 

adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adaton végzik;

 

adatmegsemmisítés: az adatot tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;

 

b) az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat.

 

b) az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat;

 

-közérdekű adat: az állami vagy helyi önkormányzati feladatot, valamint jogszabályban meghatározott egyéb közfeladatot ellátó szerv vagy személy kezelésében lévő és tevékenységére vonatkozó vagy közfeladatának ellátásával összefüggésben keletkezett, a személyes adat fogalma alá nem eső, bármilyen módon vagy formában rögzített információ vagy ismeret, függetlenül kezelésének módjától, önálló vagy gyűjteményes jellegétől, így különösen a hatáskörre, illetékességre, szervezeti felépítésre, szakmai tevékenységre, annak eredményességére is kiterjedő értékelésére, a birtokolt adatfajtákra és a működést szabályozó jogszabályokra, valamint a gazdálkodásra, a megkötött szerződésekre vonatkozó adat;

3. ADATKEZELÉSI ALEPELVEK

 
Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek és törvényesnek kell lennie. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.


A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. Az érintettel akkor helyreállítható a kapcsolat, ha az adatkezelő rendelkezik azokkal a technikai feltételekkel, amelyek a helyreállításhoz szükségesek. Az adatkezelés során biztosítani kell az adatok pontosságát, teljességét és - ha az adatkezelés céljára tekintettel szükséges - naprakészségét, valamint azt, hogy az érintettet csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani.

 

A személyes adatok kezelését tisztességesnek és törvényesnek kell tekinteni, ha az érintett véleménynyilvánítási szabadságának biztosítása érdekében az érintett véleményét megismerni kívánó személy az érintett lakóhelyén vagy tartózkodási helyén felkeresi, feltéve, hogy az érintett személyes adatait e törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelik és a személyes megkeresés nem üzleti célra irányul. A személyes megkeresésre a munka törvénykönyve szerinti munkaszüneti napon nem kerülhet sor.

 

Személyes adat akkor kezelhető, ha ahhoz az érintett hozzájárul, vagy azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli (kötelező adatkezelés).
Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a célmegvalósulásához szükséges mértékben és ideig.

 

A személyes adatok akkor továbbíthatók, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatók össze, ha az érintett ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek. Személyes adat az országból – az adathordozótól vagy az adatátvitel módjától függetlenül – harmadik országban lévő adatkezelő vagy adatfeldolgozó részére akkor továbbítható, ha ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult, vagy azt törvény lehetővé teszi, és a harmadik országban az átadott adatok kezelése, illetőleg feldolgozása során biztosított a személyes adatok megfelelő szintű védelme.

 

Kötelező adatkezelés esetén az adatkezelés célját és feltételeit, a kezelendő adatok körét és megismerhetőségét, az adatkezelés időtartamát, valamint az adatkezelő személyét az adatkezelést elrendelő törvény vagy önkormányzati rendelet határozza meg. Törvény közérdekből – az adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát. Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.

 

Az érintett kérelmére indult eljárásban a szükséges adatainak kezeléséhez való hozzájárulását vélelmezni kell. Erre a tényre az érintett figyelmét fel kell hívni. Az érintett a hozzájárulását az Adatkezelővel írásban kötött szerződés keretében is megadhatja a szerződésben foglaltak teljesítése céljából. Ebben az esetben a szerződésnek tartalmaznia kell minden olyan információt, amelyet a személyes adatok kezelése szempontjából az érintettnek ismernie kell, így különösen a kezelendő adatok meghatározását, az adatkezelés időtartamát, a felhasználás célját, az adatok továbbítását, adatfeldolgozó igénybevételét.

 

A szerződésnek félreérthetetlen módon tartalmaznia kell, hogy az érintett aláírásával hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez. A személyes adatok védelméhez fűződő jogot és az érintett személyiségi jogait – ha törvény kivételt nem tesz – az adatkezeléshez fűződő más érdekek, ideértve a közérdekű adatok nyilvánosságát is, nem sérthetik.

4. AZ ADATKEZELÉS ALAPJAI

 
Az Adatkezelő a tevékenységei során a személyes adatok kezelése minden esetben törvényen vagy önkéntes hozzájáruláson alapul. Egyes esetekben az adatkezelés, hozzájárulás hiányában egyéb jogalapon vagy a 2011. évi CXII. törvény 6.§-án nyugszik.
Az Adatkezelő tevékenységéhez az alábbi Adatfeldolgozók közreműködését és szolgáltatásait veszi igénybe:

Cég neve: Royal Futár Hungária Kft.
Székhelye: 1097 Budapest Gubacsi út 32.
Cégjegyzékszáma: 01-09-973330
Adószáma: 23683596-2-43
Továbbított adatok köre: vásárló neve, telefonszáma, irányító száma, szállítási címe, kapucsengő száma, futár részére megadott üzenet
Az adattovábbítás célja: termék kiszállítása, utánvéti díj beszedése

Cég neve: 24H Parcel Zrt.
Székhelye: 1106 Budapest, Fehér út 10
Cégjegyzékszáma: 01-10-049225
Adószáma: 25885062-2-42
Továbbított adatok köre: vásárló neve, telefonszáma, irányító száma, szállítási címe, kapucsengő száma, futár részére megadott üzenet
Az adattovábbítás célja: termék kiszállítása, utánvéti díj beszedése

Az Adatkezelő az általa üzemeltetett weboldalak látogatásakor sem a felhasználó IP címét, sem más személyes adatot nem rögzít. Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldalak html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A mérés kiterjed a konverziók követésére is. A webanalitikai szolgáltató személyes adatokat nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas adatokat kezel. A cookie-k használatát a felhasználó saját számítógépéről törölni tudja, illetve a böngészőjében eleve megtilthatja alkalmazásukat. Ezek a lehetőségek böngészőtől függően, de jellemzően a Beállítások / Adatvédelem menüpontban érhetőek el.

Hírlevél

 

Az Adatkezelő az általa üzemeltetett honlapok hírleveleire való feliratkozóknak (más néven VIP tagoknak) általában havonta, de hetente legfeljebb két alkalommal újdonságokat, híreket és üzleti ajánlatokat tartalmazó online hírleveleket és elektronikus úton direkt marketing üzeneteket kézbesít. A hírlevélre való feliratkozáshoz a név és e-mail cím megadása kötelező, ami elengedhetetlen az üzenetek kézbesítéséhez.
Az adatokat mindaddig kezeljük, ameddig azok törlését az érintett nem kéri. A leiratkozás
lehetőségét minden hírlevélben egy közvetlen link biztosítja. A megadott személyes adatok
valódiságáért a felhasználó felel.

5. AZ ADATKEZELÉS BIZTONSÁGA

 
A weboldal üzemeltetője: Fer-vill kft
Az Adatkezelő az adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. Az Adatkezelő a szerver üzemeltetőivel együtt olyan technikai, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatok biztonságáról, ami az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

6. AZ ÉRINTETTEK JOGAI

 
Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével –zárolását, vagy törlését a hírlevelek láblécében található linken, vagy az Adatkezelő gdpr@fer-vill.hu e-mail címén.

 

Az érintett kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az adatvédelmi és az adattovábbítási nyilvántartás adatainak megőrzésére irányuló – és ennek alapján a tájékoztatási - kötelezettség időtartamát az adatkezelést előíró jogszabály korlátozhatja. E korlátozás körében személyes adatok esetében öt évnél, különleges adatok esetében pedig húsz évnél rövidebb időtartam nem állapítható meg.
Az Adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást. E tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. A valóságnak meg nem felelő személyes adatot az Adatkezelő helyesbíteni köteles.

 

A személyes adatot az Adatkezelő törli, ha kezelése jogellenes, az érintett kéri, az hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható - feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, ha az adatkezelés célja megszűnt, az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, vagy azt a bíróság vagy az adat- védelmi biztos elrendelte. A helyesbítésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.
Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el, a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik, a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.

 

Az Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 25 nap alatt megvizsgálni, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatni. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő köteles az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszüntetni és az adatokat zárolni, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíteni mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. Az érintett tájékoztatását az adatkezelő csak kivételes - a 2011. évi CXII. törvény a 9. § (1)bekezdésében, valamint a 19. §-ban meghatározott- esetekben tagadhatja meg. Ez esetben az Adatkezelő írásban közli az érintettel, hogy a felvilágosítás megtagadására e törvény mely rendelkezése alapján került sor. A felvilágosítás megtagadása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről. Az elutasított kérelmekről az adatkezelő a Hatóságot évente a tárgyévet követő év január 31-éig értesíti. Az érintett a jogainak megsértése esetén – és e tényről Adatkezelő tájékoztatja a panaszost – az adatkezelő ellen bírósághoz vagy az adatvédelmi hatósághoz fordulhat. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a következő elérhetőségeken lehet élni:

 

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Cím:1125 Budapest, Szilágyi
Erzsébet fasor 22/c.
Telefon: 06- 1-391-1400
Fax: 06-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Weboldal: www.naih.hu

Kelt: Budapest 2018. 05. 25

Ez a termék cseredarab köteles. Ha visszajuttatja a cseredarabot, visszakapja a betétdíj összegét, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: a készülék nem lehet törött, sérült vagy hiányos, valamint csereszabatos a megvásárolt készülékkel (felszerelhetőség, teljesítmény). További információk az ÁSZF-ben találhatóak.