CÉGÜNKRŐL - A FER-VILL KFT.

Fervill rolunk

Huszonöt éve azért dolgozunk, hogy megoldjunk minden feladatot amit vevőink adnak nekünk. Az autóvillamosság, egy kicsi szelete az autójavításnak, azonban ha nem indul, nem tölt a kocsi, gyorsan kiderül milyen fontos részlet is. Húsz év alatt Magyarország autóparkja, és a technika teljesen megváltozott. A fekvőlámpás Merciket, és diesel Passatokat bonyolult elektromos felépítésű autók váltották fel. Ma már nem elég egyszerű kézi műszerekkel mérni, javítani. Komoly méréstechnika, technológia kell, hogy meg lehessen javítani a mai kor autóját.

Az alkatrészek száma megsokszorozódott, a szerelési anyagok számtalan kis részletből állnak össze. Nem elég egy felületes tudás, hogy meg tudjuk határozni mire is van szükség. Számtalan feszültség szabályzó, generátor, relé van, ami kísértetiesen hasonlít egymásra. Szaktudás kell, hogy meg lehessen állapítani mire is van szükség. Mi rendelkezünk ezzel a tudással. Együtt változtunk a technikával, és tanultuk meg napról napra az új alkatrészek sajátosságait. A jelenkor  autói nem hagynak minket elkényelmesedni. Törekszünk arra, hogy értsük a működését annak ,amit eladunk.

Többet adunk, mint alkatrészt. Hozzáértést is adunk, amivel a vásárlóink nyugodtabbak lehetnek. A hátteret adjuk, hogy a kocsi valóban megjavuljon.

Tudnunk kell a vevő igényeinek, pénztárcájának megfelelő megoldást ajánlani. Hiszen nem vagyunk egyformák, sokszor eltérő szempontok vannak a vásárlásnál. Valami azonban nem elkerülhető. Mi rendelkezünk egy jól felszerelt, tapasztalt szakembereket foglalkoztató műhellyel, ami képes egyaránt megjavítani egy 40 éves indítómotort is, és egy mai computer vezérlésű generátort is. Haladtunk  a korral. A mai napig  biztosítjuk azt az eltökéltséget, ami kell, hogy valóban működőképes legyen, amit a vásárlónk meg szeretne javítani, legyen az személyautó, haszongépjármű, hajó, vagy repülő. Nekünk mindegy, a technika, tudás a lényeg.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki részt vett ebben a huszonöt évben.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy bizalmat szavazva nekünk sikerült felépíteni azt a rendszert, ami ma a Fer-Vill. Fel tudtunk építeni egy hálózatot,amely saját boltokkal (Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, )és velünk lojális kereskedőkkel,szakemberekkel (Győr, Eger, Kaposvár, Székesfehérvár, Debrecen,stb) képes kiszolgálni a felmerülő igényeket. Reméljük nap , mint nap sokan döntenek a minőség iránti elkötelezettségünk mellett. Tudják, hogy többet kapnak, mint alkatrészt. 

25 éve, hogy minőségi magyar munkát, tudást adunk az áru mellé. 
Biztos pont vagyunk egy változó világban.

Ez a termék cseredarab köteles. Ha visszajuttatja a cseredarabot, visszakapja a betétdíj összegét, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: a készülék nem lehet törött, sérült vagy hiányos, valamint csereszabatos a megvásárolt készülékkel (felszerelhetőség, teljesítmény). További információk az ÁSZF-ben találhatóak.