Garancia

Termékekre gyártótól függetlenül 12 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén.

 

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.


 

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket/alkatrészt közvetlenül webáruházunk ügyfélszolgálati címére kell visszaküldeni a 1107 Budapest, Fertő u. 14. címre. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak! 


Nem vállalunk garanciát a következő esetekben: természetes kopás, sérülés, átalakítás, szakszerűtlen beszerelés és használat, versenycélú felhasználás.

 

 

Garanciális adatlap alkatrészekhez


 

A kért adatok munkatársainknak feltétlenül szükségesek, a gyors, pontos és korrekt elbírálásához. Számos alkatrészcsoportnál, a FER-VILL Kft beszállítói sem tekintenek el ezen adatok meglététől, így mi sem tehetünk másként.

 

Amennyiben valamilyen problémája lenne az űrlap kitöltésével, úgy forduljon kollégáinkhoz bizalommal!


 

>>Kattintson IDE az adatlap letöltéséhez (xls)<<

 

 


Ez a termék cseredarab köteles. Ha visszajuttatja a cseredarabot, visszakapja a betétdíj összegét, amennyiben megfelel a következő feltételeknek: a készülék nem lehet törött, sérült vagy hiányos, valamint csereszabatos a megvásárolt készülékkel (felszerelhetőség, teljesítmény). További információk az ÁSZF-ben találhatóak.